3 uker til den store dagen!

Da er det kun 3 uker igjen til jeg starter resten av livet med David. Tror nok de siste ukene vil gå rimelig raskt unna! Planleggingen begynner virkelig å komme til en ende nå, er ikke så masse igjen som må ordnes og det føles fantastisk godt! :)
I forrige innlegg skrev jeg at det ble 78 til middag, og det stemmer sånn halvveis. Jeg bare glemte meg og David, hehe. Ikke verst å glemme bruden og brudgommen i et bryllup! Så vi blir altså da 80 personer til middag, ikke 78. I tillegg fikk jeg nettopp vite at to venner av meg som skulle være servitører dessverre ikke kunne komme allikevel, og en annen venninne som skulle være servitør har en operasjon i armen nå i slutten av juni, så det sier seg jo selv at hun ikke kan være servitør da. Men håper alt går bra med operasjonen! :) Så da har vi mistet tre servitører. Men vi har fortsatt åtte servitører, eller sju siden en av de, en trivelig kar med navn Andreas Kjelstad, skal hjelpe kokken med litt forskjellige småting. Altså blir det omtrent 11 personer per servitør, og det tror jeg er overkommelig.

Jeg dro som planlagt til Trondheim på torsdag forrige uke for å ordne med en del forskjellige ting, og det fikk jeg jo også gjort. Hovedgrunnen til at jeg dro til Trondheim var for å få ordne pass, og hadde undersøkt og funnet ut at det var åpent for å ordne pass fra 15:00 - 18:00 på politistasjonen. Jeg og min gode venninne Tanja gikk ned på politistasjonen 15:30 for å være sikre på at vi hadde god tid før det stengte. Heh, så feil kan man ta... Vi vandret inn og ante fred og ingen fare, og jeg så fram til å endelig få ordne meg pass. Hvilket syn som møtte meg.. STAPPFULLT. Ja, vi snakker virkelig, VIRKELIG fullt! "Jaja," tenkte jeg. "Da får jeg vel bare trekke meg en kølapp og vente da.." Men skulle det være så lett? Ehheee, nei! Det var teipet en lapp over knappen hvor man trekker en kølapp for å få ordnet pass, hvor det stod at det var fullt. Ingen fler fikk ordne pass i dag. KLOKKEN VAR 15:30! Jeg plaget noen stakkars sjeler som stod i kø og spurte om det alltid var så fullt, og de sa at de måtte møte opp en halvtime før det åpnet for å få kølapp, og enda var det lenge til det var deres tur. Så jeg fant ut det giddet jeg ikke, jeg fikk heller dra en tur ut til Rissa for å ordne pass der.
Bortsett fra akkurat den situasjonen så var byturen definitivt en suksess! :D Jeg fikk ordnet meg nytt førerkort (så det skal stemme overens med navnet, måtte jo skifte navn tidligere for å få ordnet pass i tide til bryllupsreisen) og fikk da et midlertidig førerkort. Aaahh, the memories! Haha, det var altså da en lapp slik som du får rett etter du har kjørt opp :P Jeg fikk snakket med et reisebyrå ang ESTA og skal få ordnet det med en gang jeg får passet mitt i posten (har nå fikset meg pass), og kjøpte ark til sangheftene mamma skal ordne, nydelig hårpynt fant jeg endelig, andre del av morgengaven til David kjøpte jeg og jeg dro på kino og så Fast & Furious 6 med Tanja :D En vellykket bytur uten tvil!

 
Haha, underskrifta blir aldri fin når man skriver på sånn hard plate-ting x)

Forrige helg fikk jeg og mamma ordnet med sangheftene, og jeg har nå brettet 80 A4-ark! Men det gikk radig, så det var ikke noe problem. Gaven til gjestene er jeg ferdig med, ENDELIG. Haha, det blir en del jobb når du skal lage så mange, men som jeg har sagt så mange ganger før: Jeg elsker å ordne og fikse ting med hendene :D Begge bestemødrene mine strikker, bestemor T syr også, bestefar T broderer, bestefar R er en beundringsverdig flink treskjærer, både mamma og pappa er flinke til å tegne, gammeltanta mi er maler, ene tanta mi er også ekstremt flink til å sy, oldemor er flink med hendene, og jeg tror oldefar malte? Uansett, det ligger i familien! Ingen tvil om det! :D


Maleriet jeg fikk av tante Gunvor til 18-årsdagen min! :D Flink?! I KNOW!

Jeg har mottatt første del av morgengaven til David i posten nå, og jeg er SÅ fornøyd!! Det er ikke ofte jeg bruker flere utropstegn, så det sier litt! :P Altså er nå morgengaven i boks og det føles fantastisk. Ene delen av det har tatt opp veldig mye tid, så det er litt godt å se at all jobbinga har gitt resultater :)
Som sagt skal Elisabeth Venås og Martin Sandvik synge i kirka (i stedet for Knut Ivar), men også to tanter av David, Ane og Kristina. Vi hadde ikke funnet pianist til Ane og Kristina og jeg begynte etterhvert og bli litt fortvilet siden vi logisk nok trenger en pianist. Jeg kontaktet da organisten og spurte så pent om han kunne gjøre det, og han svarte at han gledelig kunne gjøre det! Tusen takk du gode sjel! :D Vi manglet også pianist til å spille sangene under middagen, men David hadde nevnt et eller annet om at Kjell, farfar og vigselsmann, var flink til å spille piano. Så da sendte jeg han en melding og spurte halvveis desperat om han kunne være en engel å gjøre det. Og han sa ja! :D Du og du hvor lettet jeg var! Tusen takk, tusen hjertelig takk!
Vi har enda ikke fått tak i giftering til David som sagt, og siden han ikke har fått sjekket ringstørrelsen sin så rekker vi ikke å få kjøpt noen før bryllupet. Løsningen vi velger er at han bruker forlovelsesringen sin og så finner vi ring til han etter bryllupet i stedet. Jeg tror nok at det å få kjøpt seg en ring betyr mer for meg enn for han. Han er bare fornøyd han får gifte seg med meg :D <3


Ikke akkurat det faktiske frieriet, men det bringer virkelig frem de beste minnene jeg har <3

For kanskje en uke siden eller noe sånt mottok jeg leiekontrakten for leiligheten vi skal bo i i Bergen. ("bo i i.." hehe). Jeg fikk skrevet under og sendt den videre samme dag og ble oppringt av Reidar Pettersen som han som eier leiligheten heter. Vi fikk raskt gått over når jeg og David kommer til Bergen og litt om hva som skjer. Vi må selv ta kontakt med Andreas og Lene for å få nøkkelen, så det må jeg få gjort. Det er en slags interiør/blomsterbutikk her i Leksvik som skal legges ned, og det er da 70 % avslag på hele butikken. Kjempefint for oss som elsker salg! Så da tok jeg meg en tur for å se på utvalget og jeg ble gående der i kanskje en halv time - time. Og dere som vet hvor liten butikken der er, så skjønner dere at det er ganske godt gjort :P Men jeg fant så mye fint! De selger Black Design der, noe som kan være ganske dyrt, men også veldig fint! Så da handlet jeg for opprinnelig over 1000 kr, men betalte bare rundt 300 kr. Da var det en stk fornøyd Anette som satte seg i bilen etterpå! :D


Dette speilet kostet egentlig over 500 kr, men jeg betalte kun 160 kr! :D

Jeg har også gått gjennom tingene mine for å finne ut hva jeg skal ha med meg nedover, og har pakket det i esker. David har de større tingene som TV, playstation, vi har fått hjemmekinoannlegg av foreldrene til David (hvor snilt er vel ikke det?! Jeg trodde jeg skulle gå inn i sjokk da jeg fant ut hva det var! :'D), og slike ja, større ting. Jeg bidrar mer med dekor, snedige ting som er greit å ha og sånt :)
Så kom problemstillingen om hvordan vi skal få med oss alt nedover.. Jeg tenkte jeg måtte låne bil hos Avis Bilutleie, men vi får låne bilen til min fantastisk kjære svigerfar! Åhh, alle er så snille og nydelige sjeler! :D Så da skal jeg ta nattbussen nedover til David på torsdag eller fredag (kommer fram fredag eller lørdag), og brommer oppover på mandag igjen. Jeg elsker, absolutt ELSKER roadtrip! Bilkjøring i mitt hjerte <3
David kommer oppover hit mandag 24. og jeg har bestilt time til EvaBrud på torsdagen hvor han låner/kjøper bryllupsklærne sine. Så da får vi det i boks også :)


Du er den nydeligste i verden <3

Så mine kjære lesere, militæret.. Jeg mottok telefon fra David her for ikke mange dager siden hvor han åpnet samtalen med "Ja, hvorfor tror du jeg ringer?". Jeg svarte prøvende "militæret..?" og han bare "Jaaa." Han dro skikkelig på det og jeg kjente at jeg fikk skikkelig hjertebank! Pulsen steg og jeg tror nesten jeg sluttet å puste mens jeg ventet på svaret. "Ja, mamma ringte meg og leste opp det som stod." "Herlighet! Hvor lang tid skal han bruke?!" tenkte jeg, haha. "Ja, og jeg slipper." Mhm, nemlig! Du leste riktig! Han slipper militæret!!! :D:D:D:D:D:D TAKK GUD TAKK GUD TAKK GUD TAKK GUD TAKK GUD! Åååååååhhh, tusen kilo er løftet av mine skuldre! Herlighet! VI SKAL TIL MEXICO OM LITT OVER EN MÅNED! PÅ BRYLLUPSREISE! OMGOMGOMGOMGOMGOMG! "Pust Anette, puuuuuust!" Haha!

Jeg har ordnet meg reiseforsikring, vaksine (må bare ta den en gang til om 1 mnd og 6 mnd), pass, bestilt transport til og fra hotellet- flyplassen og kjøpt meg ny bikini og en hvit dongerishorts :) Dessverre hadde jeg rett ang Davids reiseforsikring, at den har gått ut. Han har enda ikke ordnet seg ny, så jeg skal prøve å sette han på min nå som vi blir gift :) Han er litt lik min kjære bror der ja.. Og han må ta vaksine, men siden han ikke tok den i tide for å rekke å ta den en gang til før vi reiser (etter 1 mnd), så må han da den sprøyten med bare hepatitt A og ikke B. Men det går fint sa helsesøstera :)

Jannicke kommer hjem fra London i morgen :D:D Gleder meg ekstremt! Men jeg må gi en ekstra takk til Tanja som har steppet opp og tatt på seg jobben om å fikse utdritingslaget mitt mens Jannicke har vært borte. Jeg vil at hun skal få ære og kreditt for det! Og det samtidig som du har hatt studie og eksamen og søkt etter jobb, absolutt ikke verst! Du er god! :D


Jannicke <3


Tanja <3

Nå er det lørdagskveld og den siste lørdagskvelden jeg og mamma får alene sammen før jeg flytter. Jeg kommer til å få det SÅ fantastisk med David, ingen tvil i verden om det <3 Men jeg kommer til å savne de små spesielle stundene med mamma. Det er ingen som er mer glad i meg en mamma og det er ingen som er mer glad i mamma enn det jeg er. Vi har en sånn egen.. jaa.. humor og væremåte, om jeg kan si det på den måten. Litt intern humor og vi kobler de samme tingene :P Btw: Hun hadde bursdag i går! 44 år, elsker at hun er en så ung mamma! For da kan hun være med på forskjellige ting og hun har en barnslig personlighet i blant som jeg digger. Hvis jeg blir halvparten så god som henne når jeg blir mamma, så skal jeg være oppover ørene stolt!


Mamma <3 Beste på jord!

Én kommentar

Tanja :D

28.06.2013 kl.00:19

huff for eit bilde av mæ :p

MEN!

Aaawww! :D <3 prøve så godt æ kan :)

Skriv en ny kommentar

Anettepuus

Anettepuus

20, Leksvik

Jente fra Trøndelag som gifter seg med verdens herligste mann til sommeren. David Kråkenes, jeg elsker deg <3 Gud er virkelig god!

Kategorier

Arkiv

hits