Oppdatering på bryllupsplanleggingen :)

Nå er det vel på tide med en liten oppdatering i prosessen fram til bryllupet. Nå husker jeg ikke helt hvor langt jeg var komt forrige gang, så jeg får vel scrolle litt nedover bloggen min og se. Ja okei, det siste var at jeg hadde bestilt giftering. Guess what?! Den har komt i posten! :D En litt kjip overraskelse møtte meg da jeg skulle hente den i posten da.. "Ja, da blir det 1067 kroner". *hakeslipp* Okei, kanskje ikke hakeslipp. Haken min holdt seg fint på plassen sin, men innvendig fikk jeg et sånn tegneserie-hakeslipp. "Ja, okei." Presset jeg ut. Mamma hadde egentlig sagt det til meg på forhånd, men det hadde jeg selvsagt glemt til da jeg skulle hente den. Jaja, jeg fikk den ut. Og da ble den jo egentlig på den prisen jeg først tenkte den skulle bli, så jeg skal absolutt ikke klage :)


Den er SÅ FIN!

Jeg er så utrolig fornøyd at det tyter ut ørene mine! Den passer perfekt og er inngravert med teksten "Din David, 06.07.13 <3 Hebr 10, 24" Gleder meg som en unge på julaften, nei, jeg gleder meg ubeskrivelig mye mer til å kunne begynne å gå med den. Gå rundt med den perfekte ringen på fingeren og være gift med den perfekte mannen min <3 Kan det bli bedre? Neppe!

Da jeg var på Frekhaug forrige gang fikk jeg endelig møtt hun som skal være kokk i bryllupet vårt. Utrolig koselig dame! Ja, hun var skikkelig imøtekommende og jeg følte meg vel i hennes nærvær. Jeg følte meg ikke det minste til bry og det virket som hun var bare glad for å kunne hjelpe. Vi pratet litt om hva vi skulle ha til forrett, middag og dessert, hvor mange servitører vi har, hvor mange som kommer i bryllupet ikke minst, og hvor mye hun skal ha for hjelpen. Vi ble enig om 100 kroner timen, noe jeg synes er veldig rimelig. Nå vet jeg ikke hvor mye som er normalt, men det vi kom fram til er ikke mye iallefall! :) Hun utsatte til og med ferien en uke for å hjelpe oss i bryllupet! Hvor snilt er vel ikke det?! :D
Jeg har fått god hjelp fra min kjære tante Cecilie til å kjøpe alkoholfri Cider til middagen, tusen takk! Veldig greit, for da har vi ordnet det før det eventuelt blir utsolgt til 17.mai og det står her på Frekhaug så vi ikke må dra det med oss nedover fra Trøndelag. Det kan bli veldig "trøvlått" i mangel på et bedre ord. Jeg har også fått tak i hvite kubbelys i to forskjellige størrelser fra Nille og et lilla blondebånd fra Kremmerhuset for å ha rundt, det blir kjempefint! :)

Jeg har dessverre ikke bilde av det, men det er sånne lys og det båndet bare i lilla :) Vi har ikke tenkt å knyte båndet for det bli litt for mye, men har tenkt å lime det eller stifte det etter forslag fra ekspeditøren slik at det bare blir rundt lyset. Jeg har fått kjøpt servietter til middagen på bokhandelen Ark, de er helt fantastisk nydelige! Litt steiner til bordet har vi kjøpt, men det er en stund siden. Jeg har ingen planer om å bruke de hvite steinene, men i den pakken er det også noen helt blanke som er veldig fine. Mamma var også en engel og kjøpte bordløper til oss fra decorium i Oslo da hun var på besøk til Vegar for noen uker siden. Dere ser den litt på bilde to og tre. Den er off-white som serviettene og har blonder, nydelig altså :)


Vi har fått svar fra alle gjestene bortsett fra to personer som jeg enda venter svar fra, ikke verst at nesten alle har vært så presise! :) Så langt kommer det 97 personer til sammen, og 21 har takket nei. Til middag rekner vi med ganske akkurat 80 personer, og resten kommer til kaffen. Det er mange venner som kommer til kaffen som vi så gjerne vil dele dagen med, og under middagen blir det først og fremst familie :) Åh, som jeg GLEDER MEG! :D Ting begynner å falle på plass, vi har begynt å kjøpt borddekorasjoner som dere ser. Jeg har skrevet på alle bordkortene (fra Decorium), så om jeg mislykkes i alt annet så har jeg iallefall en framtid innen bordkort-skriving etter å ha skrevet på 80 bordkort i vårt bryllup og så enda fler i konfirmasjonen til Lea :P


Jeg er faktisk ganske fornøyd! Det skal være "diamanter" på også, men det setter jeg ikke på før vi skal sette de opp i tilfelle de faller av :)

Da jeg var i Oslo fikk jeg også kjøpt gjestebok og ringpute. De er så fine, det er helt utrolig! Og vi har bestilt stoltrekk og organsabånd, takk og lov for det haha! De stolene som er på bedehuset er trefarget og knall blå. Står ikke akkurat i stil med de rene fargene vi har med innspill av lilla :P Så da har vi bestilt fra stoltrekk.no og skal få det levert i posten her på Frekhaug torsdagen før bryllupet.Det er enda en del ting som mangler, som f.eks. speil til å ha under kubbelysene slik at det ikke renner ned stearin på duken etterhvert som lyset brenner. Vi mangler ring til David og må få hentet klærne hans. Vi har forresten kjøpt sko til han! De er så utrolig fine! *sukk* Han blir virkelig kjekk på dagen :D Jeg må få kjøpt pynt til håret mitt, er ikke helt sikker på hva, men får se litt rundt på glitter etter hva jeg finner. Vi må få ordnet masse til bryllupsreisen, pass, reiseforsikring, vaksiner og diverse, så det får jeg sette i gang med når jeg kommer hjem igjen. Det er også flere ting som mangler, men kommer ikke på noe her jeg sitter i stua hos bestemor og bestefar. Det får bli i neste innlegg :)

I dag var jeg til frisøren for å ha prøvetime. Hva skal man si? Jeg ble ikke særlig fornøyd. Det så veldig rotete ut og krøllene var ikke fine nok. Det var satt opp litt mer på den ene siden enn den andre og jeg vil ha håret helt bak øret før det skal slippes ned igjen. Dette sa jeg til frisøren og hun sa at det skulle de fikse på dagen. Jeg ble ikke helt beroliget av det og måtte ringe mamma etterpå for å høre noen gode ord. Hun forsikret meg om at det skulle de ordne på dagen slik frisøren sa, de skulle jo tross alt ikke lage det perfekt i dag, bare vise meg sånn ca hvordan det skulle bli. Frisøren var veldig ung også, ikke mye gamlere enn meg tror jeg. Ikke at det har noe å si, men det vil jo begrense hvor mye erfaring man har. Hun skulle visst være veldig flink på oppsett og det var hun virkelig, det ble kjempefint fra siden, men er det én dag i livet mitt hvor jeg skal være pirkete så er det bryllupsdagen! Jeg fikk også vite at det var inkludert sminkør, så det var kjempesnedig. Vi har fire timer på dagen, så da skal jeg sørge for å være 100 % fornøyd med både sminke og hår! :) Kan ikke dukke opp i kirka og ikke være fornøyd.. Men kan jo ikke IKKE dukke opp i kirka heller, haha! Stakkars David :'D Nei, det skal nok gå bra! :)

David har fått sendt avgårde papir til militæret nå hvor han skal prøve å få det utsatt eller i beste fall slippe. Vi ber om at det skal gå vår vei, vær så snill å bli med å be? Jeg håper virkelig at jeg ikke må bo borte fra han enda et år. Litt av en måte å starte ekteskapet på, hæ? Vi skal selvsagt klare det, men det er jo ikke akkurat det ideelle.
I forhold til pengene er det jo kjempekjipt om vi mister pengene til flyreisen, men jeg kom plutselig på en ting for ikke så alt for lenge siden. Jeg hadde bedt om å ikke være så glad i pengene mine, jeg tenkte litt på at jeg måtte betale så mye for bryllupet og ordne alt nå som David går på skole, og følte at det tok litt over for gleden. Noe jeg absolutt IKKE vil skal skje! Så jeg ba om å bli mindre glad i de, for det er jo tross alt bare penger. Mye penger, men ikke akkurat det viktigste i livet. Og det som er med Gud er at Han fjerner ikke problemet bare vi ber om det, nei, Han gir oss utfordringer og muligheter til å takle det, å komme over det.  Det er akkurat det jeg tror Han har gjort nå. Hvilken prøvelse..! Jeg kunne gjerne tenkt meg å slippe det, men jeg ville heller ikke vært foruten. Jeg er hjertens glad for denne prøvelsen, kanskje ikke den største i verden, men akkurat det jeg trenger nå :) Gud er god!


"In His own time and His own way." <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anettepuus

Anettepuus

20, Leksvik

Jente fra Trøndelag som gifter seg med verdens herligste mann til sommeren. David Kråkenes, jeg elsker deg <3 Gud er virkelig god!

Kategorier

Arkiv

hits