Konfirmasjon til min kjære svigersøster <3

Helgen for en og en halv uke siden hadde min kjære svigersøster konfirmasjon, altså søndag 5.mai. Det var utrolig koselig! Jeg kan ikke uttrykke hvor koselig det var! For dere som er venn med meg på Facebook så har jeg lagt ut bilder fra dagen. Altså, nå har jeg jo lagt ut bilder samme om dere er venn med meg på Facebook eller ikke, men jaaa.. Uansett, jeg har store planer om å legge ut noen bilder her også, antakeligvis en del av de samme.

På fredag formiddag uken før mottok jeg en telefon fra min kjære forlovede om at ting ikke var helt fint for tiden og at han virkelig trengte meg. Jeg prøvde å være der så godt jeg kunne, selv om det har sine begrensninger når jeg bor 60 mil unna. Så etter vi sa hadebra og "jeg elsker deg" og alt annet kliss (jeg elsker sånt kliss..! :'D <3), ringte jeg mamma med en gang og forklarte situasjonen. Hun forstod meg, noe hun så godt som alltid gjør, *sukk* mamma er virkelig forståelsesfull. Dere som kjenner henne forstår hva jeg snakker om, det finnes ikke en sjel som er bedre enn mamma - god, rett igjennom!
Anyways, jeg sa at jeg ville reise nedover og at jeg ikke klarte å bare holde meg hjemme uten å gjøre noen ting. Jeg er en sånn person som ikke klarer å bare sitte der uten å prøve å gjøre et eller annet for å forbedre en situasjon, jeg MÅ gjøre noe. "Selvskryter" vil kanskje noen tenke, men tro meg: Det er ikke alltid like greit å føle det sånn. Man får da ofte følelsen av å ikke strekke til, og det er ikke en god følelse.
Så jeg pakket i hui og hast, takk og lov for at jeg er vant til å pakke for da går det ganske radig, satte meg på fire-bussen og reiste til Trondheim. Der møtte jeg Jannicke, bestevenn og forlover, og vi trasket rundt i byen og spiste sushi. Nam!

 

Klokka 22:30 gikk nattbussen, som jeg etterhvert har blitt veldig godt kjent med, fra Trondheim og jeg kom fram til Balestrand rundt ett-tiden. Da hadde jeg ventet i ca tre timer eller noe sånt i Vadheim, vel og merke. Hele veien opp til internatene tenkte jeg "Kjære Gud, ikke la David se meg. Ikke la David se meg. Ikke la David se meg!" Hehe, men jeg klarte å dra både meg selv og bagasjen hele veien opp uten å bli oppdaget, og du kan tro det satt en stk sjokkert David på rommet da han så meg komme inn døra! :D Det ansiktsuttrykket kan ikke kjøpes med ord. Jeg anbefaler alle romantiske kjærlighets-folk å gjøre det for partneren sin en gang! ÜKort fortalt var jeg på Sygna fram til tirsdag morgen klokka 07:50 da båten gikk fra Balestrand til Bergen. Jeg reiste hjem til bestemor og bestefar som bor på Frekhaug og bodde der fram til fredagen da jeg reiste til Dale for å feire konfirmasjonen til Lea. Jeg møtte David i Sande og vi holdt hverandre varme i det kalde været gjennom kroppskontakt mens vi ventet på at hans kjære onkel Gustav skulle hente oss. Ikke meg imot for å si det sånn! :) Første gang jeg så han sånn ordentlig i russebuksa også, veldig koselig!

Konfirmasjonen
De neste dagene gikk med til planlegging og ordning fram til konfirmasjonen, og jeg må si at det var så utrolig koselig å se igjen alle i familien til David. Hehh, jeg vet at jeg bruker ordet "koselig" veldig ofte.. Men det er fordi jeg helt seriøst synes at så mye er koselig, søtt og bare ja. Litt typisk jente der ja, men jeg trives med det for det er jo koselig å tenke at så mye er koselig! :D Uansett, det var herlig (for å bruke et annet ord) å se igjen familien hans. Så fantastiske folk! Jeg er virkelig heldig som får komme inn i den familien. Men de er så mange! Å herlighet de er mange! Iallefall i forhold til familien min :P Ja, du og du hvilken jobb det er å huske alle sammen! Men jeg begynner å ha oversikten, nesten litt stolt og greier. Haha, jeg og David gikk gjennom familiene våre da vi var i kirka. Altså jeg skulle gå gjennom familien hans med tanter og onkler og søskenbarn og sånt, og han min. Og jeg må skryte på meg at jeg klarte alle sammen! Alle søskenbarn og hvor de hørte til! Noen måtte jeg tenke ganske hardt på, men når David var så tålmodig med meg så gikk det fint :)

Jeg tror jeg bare legger ut noen bilder, og kommenterer heller litt under bildene underveis :)


Et mindre godt bilde, men det bildet som inkluderer mest folk :) Jeg må virkelig si at konfirmanten ser veldig underholdt ut..


Alle fikk en type "kallenavn" eller noe, David: "Snart i saksa" :) Jeg trives med å være den saksa <3


Elisabeth og Vegard :) En av tre Vegar(d)'er i familien! Et søskenbarn av David, min storebror og han :P


Rapping av konfirmantens herlige onkel og tante :)


Glad i deg Ada <3 Du er helt fantastisk! :D


Hva er vel en type kjærlighetsblogg uten et kyssebilde? :D


Selveste konfirmanten! :D Du var virkelig den nydeligste av dem alle :D <3


"Kjærligheten utholder alt, tror alt, håper alt, tåler alt." - 1.Kor 13, 7

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anettepuus

Anettepuus

20, Leksvik

Jente fra Trøndelag som gifter seg med verdens herligste mann til sommeren. David Kråkenes, jeg elsker deg <3 Gud er virkelig god!

Kategorier

Arkiv

hits