Giftering :D

Jeg har bestilt meg giftering, ja du leste riktig: Bestilt. Oooooh, risikofylt tenker du kanskje, men null stress, jeg har sjekket ringstørrelsen hos gullsmeden. Så jeg vet at den skal passe, pluss at det er så sykt mye billigere! Bestilte fra vielsesbutikken.no, anbefaler dere vordende bruder der ute som leter etter den perfekte gifteringen til å ta seg en tur innom. Det er en svensk side, så prisene er oppgitt i svenske kroner, noe jeg ikke visste før jeg skulle betale. Da kan du tro det var en lykkelig sjel som satt her i stolen og fant ut ringen ble omtrent 1000 kr billigere! Den var allerede satt ned fra 6 675 til 4 342, og når jeg da skulle kjøpe kostet den kun 3500 inkludert toll og frakt. Ja, det er nok mange billigere ringer der ute, men man får ofte det man betaler for. Jeg har ikke så lyst på en helt enkel ring som absolutt alle andre har, vil ha en ring som er MIN! :D Så 3500 kr for en giftering jeg skal ha resten av livet, som jeg absolutt elsker(!), det er jeg strålende fornøyd med!
David har enda ikke funnet seg giftering, men vi har litt forskjellig smak, så for at vi begge skal bli 100 % fornøyd var den beste løsningen å kjøpe hver for oss :) Sant den er N-Y-D-E-L-I-G?! :D Elsker, absolutt ELSKER at det er så mange diamanter i den! Heldige meg som fant den på et så generøst tilbud! :D Og det som er så herlig er at diamantene er på en måte "inni" eller "nedi" ringen. Det er veldig greit så den ikke hekter seg fast i alt mulig, og jeg skal jo tross alt gå med den resten av livet, så hadde vært litt kjipt om jeg hadde dratt med meg alt på min vei..
Ja, jeg er veldig fornøyd! Er du ikke enig, ja uff så synd for det er jeg som skal gå med den, og jeg er som sagt storfornøyd :)

Den er inngravert med teksten: "Din David, 06.07.13 <3 Hebr 10, 24"
Mamma "gav oss" bibelverset til hun og pappa. Jeg blir nesten rørt til tårer ved tanken.. Er det et ekteskap jeg ser opp til er det deres, jeg har aldri sett noen mer lykkelig enn de to. De er virkelig forbildet mitt! Heh, nei jeg vil ikke gjenleve deres liv, jeg vil ha mitt eget liv med David <3 Men det er godt å ha et så godt ekteskap og så gode foreldre å se opp til! Veldig trist og litt vondt at David aldri har fått møtt pappa, men han får se han gjennom meg og Vegar, og også mamma som var gift med han halve livet sitt. En dag vil vi alle bli gjenforent <3


Ingen er bedre enn du :') <3

2 kommentarer

:)

13.05.2013 kl.20:34

Så fin ring!

- Gravere "vigselbutikken.no" inn tekst også? :)

Takk for godt tips :))

Anettepuus

15.05.2013 kl.16:32

Det gjør den! :)

I min ring har æ inngravert "Din David, 06.07.13 <3 Hebr 10, 24". Veldig fornøyd! :)

Skriv en ny kommentar

Anettepuus

Anettepuus

20, Leksvik

Jente fra Trøndelag som gifter seg med verdens herligste mann til sommeren. David Kråkenes, jeg elsker deg <3 Gud er virkelig god!

Kategorier

Arkiv

hits