HONEYMOON <3

I dag bestilte jeg og David bryllupsreise!! :D Jeg kan nesten ikke tro det!
Nå ser sparekontoen min litt mer skrøpelig ut, haha, men det sparer vi inn igjen til neste år da David skal jobbe. For meg er det veldig viktig å få en god start på samlivet, ikke at man trenger å gå på en luksuriøs bryllupsreise for å oppnå det, men det er jo litt ekstra stas :P Jeg har alltid drømt om bryllupet og da er bryllupsreisen en del av det, og jeg er redd for at hvis vi venter med å dra på bryllupsreise kan det oppstå forskjellige ting som begrenser mulighetene, f.eks at vi blir gravide. Nå har vi ikke planer om det med en gang, men det kan jo selvsagt skje. Så selv om det mest praktiske hadde vært å ventet et år for å få spart opp en bedre økonomi, er det dette vi har valgt og jeg står ved det valget :) Blir godt å få litt tid for oss selv hvor vi kun fokuserer på oss og vårt samliv før hverdagen begynner. Så ja, jeg gleder meg ekstremt!! :D :D

Vi tar turen til Cancun, Mexico i Mellom-Amerika fra fredag 19. juli til søndag 28. juli. Det er et 5-stjerners hotell som 98% av expedia-gjesteanmeldelsene anbefaler, og vi har valgt et toppetasje-rom med kingsize seng, boblebad og eget basseng. Hotellet heter Excellence Playa Mujeres (Adults Only All Inclusive) og spesialiserer seg på par, bryllupsreiser og eldre par på jubileumsreiser, altså er det kun for voksne. Ikke misforstå meg, det er kjempekoselig med barn og familier, men på bryllupsreise vil vi ha fokuset kun på oss selv og Gud :) Hotellet har alt inklusivt, altså mat og drikke, og også aktiviteter som f.eks. basketball, tennis, volleyball, treningsfasiliteter, snorkling og brettseiling, og jeg har har sinnsykt lyst til å være med på en av dansetimene! Må bare få med min kjære..hehehe :P Litt deilig å slippe å tenke på å betale for mat og drikke :)

Noen bilder fra stedet:Filmet av en av gjestene på hotellet:


CAN'T WAIT! :D:D:D:D

Én kommentar

Elise Sand

17.04.2013 kl.21:14

OMG!! så dyrt :o

Skriv en ny kommentar

Anettepuus

Anettepuus

20, Leksvik

Jente fra Trøndelag som gifter seg med verdens herligste mann til sommeren. David Kråkenes, jeg elsker deg <3 Gud er virkelig god!

Kategorier

Arkiv

hits